Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry. eli RESY perustettiin alun perin vuonna 1889. Se herätettiin uudelleen henkiin vuonna 1996.
Yhdistys on Suomen Eläinsuojeluyhdistys ry:n eli SEYn jäsenyhdistys.

Yhdistyksen johtavana päämääränä on eläinten hyvinvoinnin edistäminen laillisin keinoin. Käytännössä tämä tarkoittaa tiedottamista
eläinten kohteluun ja hoitoon liittyvissä asioissa mm. tapahtumissa,
facebookissa ja internetissä.
Yhdistykseltä saa pyydettäessä erilaisia esitteitä eläinten hoitoon liittyen.

Resyllä ei ole omaa löytöeläintaloa eikä toimipistettä. Hallituksen jäsenet toimivat yhdistyksen hyväksi kukin tahollaan omalla vapaa-ajallaan.

Muuta toimintaamme ovat mm. erilaisten tapahtumien järjestäminen; kissojen leikkaus- ja sirutuskampanjat, ruokakeräykset jne.

Toimimme myös luonnoneläinten hyväksi; mm. talvisin ruokimme sorsia.
Tarpeen vaatiessa autamme pulaan joutuneita
tai loukkaantuneita luonnoneläimiä.

Jos epäilet eläintä kohdeltavan huonosti, puutu asiaan ennen kuin se on liian myöhäistä. Ilmoituksen voi tehdä valvontaeläinlääkärilleä, kunnan eläinlääkärille, poliisille tai terveystarkastajalle. Ilmoituksen voi tehdä myös nimettömänä.

Myös meille voi ilmoittaa. Yhdistyksellä ei kuitenkaan ole erityisoikeuksia puuttua väärinkäytöksiin, sillä oikeutemme ja velvollisuutemme ovat samat kuin maija ja matti meikäläisellä. Tarpeen vaatiessa siirrämme asian eläinsuojeluneuvojan tai -viranomaisten hoidettavaksi. On kuitenkin tärkeää, että eläinten kaltoinkohtelusta ilmoitetaan ja asia selvitetään.
Eläimet eivät itse pysty pyytämään apua – sinä voit toimia niiden puolesta!

Avustamme rahallisesti sekä ruokakeräyksen turvin myös muita eläinten puolesta toimivia yhdistyksiä, löytöeläinkoteja jne. Resyn hallituksessa olevien eläinsuojeluneuvojien toiminnan kautta konkreettisia avustuskohteita löytyy aika ajoin. Olemmekin jo auttaneet lukuisia eläimiä parempaan elämään.

Jäsenmaksut ja lahjoitukset muodostavat myös merkittävän osan tuloistamme. Kaikki tulo menee lyhentämättömänä eläinsuojelutyöhön, eläinlääkärikuluihin, eläinten ruokiin, tarvikkeisiin, lääkkeisiin, eläinsuojeluneuvojien matka- ja puhelinkuluihin jne.

Resy hoitaa myös Rauman pieneläinhautausmaata.

Yhdistys toimii vapaaehtoispohjalta. Kaikki toiminta riippuu jäsenistön ja hallituksen aktiivisuudesta. Ideoita ja niiden toteuttajia ei ole koskaan liikaa, siispä otamme mielellämme vastaan erilaisia ideoita toiminnan kehittämiseksi. Jos haluat jollakin tavalla tulla mukaan tekemään eläinsuojelutyötä, voit aina ottaa yhteyttä meihin.Jos haluat tulla mukaan, niin ota reippaasti yhteyttä.

Ilmoittelemme toiminnastamme internet-sivuillamme ja
facebookissa ja paikallislehdessä.

Jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä jäsenvastaavaamme marjaana.aho(at)resy.fi. Puh. 0400-889 291.
Jäsenmaksumme on vuodessa 35 e (yli 15-vuotiailta) ja 25 e (alle 15-vuotiailta).
Jos joku perheestäsi kuuluu Resyyn, voit liittyä perhejäseneksi (25 e).

Perhejäsen ei saa omaa lehteä. Kannatusjäsenmaksu on 250 e.

Ainaisjäseneksi pääset 350 e kertasuorituksella. Jäseneksi liittyminen ei sido sinua mihinkään: suurin osa jäsenistämme on ns. kannattajajäseniä.
Voit osallistua toimintaamme vaikket olisikaan jäsen, mutta jokainen euro on tietenkin tärkeä toimintamme jatkumisen kannalta.

Liittymällä jäseneksemme saat 4 kertaa vuodessa SEY Suomen eläinsuojelu Eläinten Ystävä-lehden.

Olethan ystävällinen ja ilmoitat yhteystietosi muutokset tai jos et halua enää jatkaa jäsenenämme.

Liittymällä jäseneksi olet mukana tukemassa eläinsuojelutyötä!

Resyllä on myös oma puhelin, joka kiertää muutaman hallituksen jäsenen kesken. Numero on 044-788 1178.
Kehen tahanasa hallituksen jäseneen voi ottaa yhteyttä,
jos joku yhdistykseen tai eläimiin liittyvä asia askarruttaa mieltäsi.
Yhteystiedot löytyvät hallitus-sivulta.

Resyn sääntöihin voit tutustua täällä.

Tietosuojakäytäntö