Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimi- ja osoitetietosi jäsenvastaava Marjaana Aholle;
marjaana.aho(at)resy.fi, 0400-889 291.  Tai voit myös liittyä  tästä. Ilmoitettuasi yhteystietosi meille saat postissa Eläinten Ystävä-lehden ja Resyn esitteen.

SEY Suomen eläinsuojelu hoitaa Resyn jäsenmaksujen laskutuksen. SEY lähettää laskut pari kertaa vuodessa eli ei kannata ihmetellä, jos laskua ei ihan heti kuulu.

Resyllä on tällä hetkellä jäseniä noin 100, joista neljä ainaisjäseniä ja kolme neuvojia.

Resy tarjoaa jäsenilleen:
  • Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen Eläinten ystävä- lehden 4 kertaavuodessa.
  • Erilaisia kampanjoita ja tapahtumia silloin tällöin.
  • Ilmaisia neuvoja kaikesta eläinten hoitoon tai kohteluun liittyvistä asioista joko puhelimitse tai kirjallisesti esitteiden ja sähköpostin muodossa tai facebookin kautta.

Jäsenmaksumme on vuodessa 33€ (yli 15-vuotiailta) ja 23€ (alle 15-vuotiailta). Jos joku perheestäsi kuuluu Resyyn, voit liittyä perhejäseneksi (23€). Perhejäsen ei saa omaa lehteä. Kannatusjäsenmaksu on 230€. Ainaisjäseneksi pääset 330€ kertasuorituksella.

Osa jäsenmaksusta menee Seylle, koska Sey hoitaa Resyn jäsenmaksujen laskutuksen. Tätä vastaan Resyn jäsenet saavat laadukkaan SEYn Eläinten Ystävä-lehden.
Liittymällä jäseneksi olet mukana tukemassa eläinsuojelutyötä!

     LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Muistathan ilmoittaa myös osoitteenmuutoksestasi!
Olethan ystävällinen ja ilmoitat myös siinä tapauksessa,
jos et halua jatkaa enää Resyn jäsenenä.