Rauman Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi voit liittyä lähettämällä nimi- ja osoitetietosi jäsenvastaava Marjaana Aholle;
marjaana.aho(at)resy.fi, 0400-889 291.  Voit myös liittyä  täältä.
Ilmoitettuasi yhteystietosi meille saat postissa Eläinten Ystävä-lehden ja Resyn esitteen. SEY Suomen eläinsuojelu hoitaa Resyn jäsenmaksujen laskutuksen. SEY lähettää laskut pari kertaa vuodessa eli ei kannata ihmetellä, jos laskua ei ihan heti kuulu.

Muistathan ilmoittaa myös osoitteenmuutoksestasi!
Olethan ystävällinen ja ilmoitat myös siinä tapauksessa, jos et halua jatkaa enää Resyn jäsenenä.

Resyllä on tällä hetkellä jäseniä vajaa 200 ja nuorisojäseniä sekä perhejäseniä jonkun verran. Myös yksi ainaisjäsen löytyy.
Suurin osa jäsenistä asuu Raumalla, mutta jäseniä löytyy myös esim. Laitilasta, Helsingistä ja Harjavallasta.

Resy tarjoaa jäsenilleen:
  • Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen Eläinten ystävä- lehden 4 kertaavuodessa.
  • Erilaisia kampanjoita ja tapahtumia silloin tällöin.
  • Ilmaisia neuvoja kaikesta eläinten hoitoon tai kohteluun liittyvistä asioista joko puhelimitse tai kirjallisesti esitteiden ja sähköpostin muodossa tai facebookin kautta.

Jäsenmaksumme on vuodessa 33€ (yli 15-vuotiailta) ja 23€ (alle 15-vuotiailta). Jos joku perheestäsi kuuluu Resyyn, voit liittyä perhejäseneksi (23€). Perhejäsen ei saa omaa lehteä. Kannatusjäsenmaksu on 230€. Ainaisjäseneksi pääset 330€ kertasuorituksella. Osa jäsenmaksusta menee Seylle, koska Sey hoitaa Resyn jäsenmaksujen laskutuksen. Tätä vastaan Resyn jäsenet saavat laadukkaan SEYn Eläinten Ystävä-lehden.
Liittymällä jäseneksi olet mukana tukemassa eläinsuojelutyötä!

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ