Hei!

Olen Ulla Lahtinen, eläinrakas raumalainen. Olen ollut mukana Resyn toiminnassa keväästä 2002 saakka. Ensimmäisenä vuonna minut valittiin tiedotusvastaavaksi. Sen jälkeen olen ollut pari vuotta puheenjohtaja/tiedotusvaava ja sen jälkeen olen hoitanut pelkästään puheenjohtajan pestiä.

Marraskuussa 2004 minut valittiin SEY Suomen eläinsuojelun vapaaehtoiseksi eläinsuojeluvalvojaksi. Vastuualueeni on Rauma, Pyhäranta, Eurajoki ja Laitila.

Itselläni on 3 kissaa ja 2 koiraa; 2 kotikissaa ja kotikissa/maine coon-sekoitus sekä kaksi pitkäkarvaista collieta. Vanhempi koirani sekä kaksi nuorinta kissaani ovat Turun eläinhoitolasta alkujaan.

Vanhempi koirani on Etsijäkoiraliiton eläinetsintäkoira ja nuorempi opiskelee myös sellaiseksi.

Maailmassa on paljon vääryyttä eläimiä kohtaan. Eläimet ovat täysin ihmisten armoilla eivätkä ne osaa puoliaan pitää, joten siihen tarvitaan meitä eläinrakkaita ihmisiä. Eläin ei itse pysty ahdingostaan kertomaan. Joten jos havaitset, että jotain eläintä kohdellaan kaltoin niin siitä kannattaa tehdä ilmoitus eläinsuojeluneuvojalle tai eläinsuojeluviranomaiselle. Ilmoituksen voi tehdä myös nimettömänä. Pelkkä epäilys huonosta kohtelusta riittää. Asia on aina hyvä tarkistaa. Ennen kuin on liian myöhäistä.