Hei!

Olen Tiina Koskinen 30-vuotias raumalainen ja pian kahden lapsen äiti. Itse aloitin 2005 keväällä aktiivina, joten tapahtumien suunnittelu on sydäntä lähellä. Olen myös Animalian, Suomen Luonnonsuojelu- ja Vegaaniliiton jäsen. Tällä hetkellä en omista lemmikkiä, koska minulla ei ole aikaa, enkä halua jättää eläintä huomiotta.

Olen omilla valinnoillani yrittänyt vähentää eläinten pahoinvointia ja jopa luonnonkin mahdollisuuksien mukaan. Aion opettaa jälkikasvuni vastuulliseksi myös eläinten kohtelussa. Äidiksi tulon myötä silmäni ovat avautuneet vielä enemmän.

Olen koulutukseltani restonomi ja ammatiltani apulaismyymäläpäällikkö. Harrastan kuorolaulua. Elokuvat ovat myös intohimoni. Pienempänä harrastin isäni innoittamana lintubongausta ja vielä tänä päivänäkin muistan lintujen latinankielisiä nimiä.

Tarkoitus on luoda ihmisille hyvä kuva eläinsuojelusta. Sitä harrastaakseen ei tarvitse olla mitään ääripäätä, vaan tavallinen meikäläinen, joka välittää. Meillä on aktiivien ja Resyn hallituslaisten kanssa ollut hauskaa tehdä tätä työtä.