Hei, olen 34 -vuotias raumalainen, ja Resy on kuulunut elämääni aktiivisesti jo vuosia.
Aloitin kannatusjäsenenä, sitten olin aktiivijäsenenä ja nyt olen ollut kolme kautta hallituksessa. Olen ollut Suomen luonnonsuojeluliiton jäsen 10-vuotiaasta asti.

Olen ammatiltani parturi-kampaaja-kosmetologi. Liikkeessämme on panostettu eläimillä testaamattomaan luomukosmetiikkaan. Eläinrakkaudestani huolimatta minulla ei ole tällä hetkellä omaa lemmikkiä (avomieheni lisäksi).
Kiireinen aikatauluni yrittäjänä saisi minut kenties viettämään liian vähän aikaa lemmikkini kanssa.
Ei ole pakko omistaa omaa eläintä, jos on epävarma siitä, saako se täyden huomiosi ja huolenpitosi! Ystävieni lemmikit saavat aina tietysti halaukset ja rapsutukset. Harrastan ratsastusta, mökkeilyä, matkailua, lukemista, piirtämistä ja elokuvia.

Olen aina rakastanut luontoa ja eläimiä, ja minusta on käsittämätöntä, että eläimiä kohdellaan välinpitämättömästi ja väkivaltaisesti. Eläimen omistajalla on täysi vastuu lemmikkinsä hyvinvoinnista,
mutta ikävä kyllä kaikista ei ole tätä vastuuta kantamaan. Resyn kautta olen päässyt oikeasti auttamaan laiminlyötyjä eläimiä, pienetkin teot auttavat. Ja meillä on aivan mahtava porukka, kaikki osallistuvat täysillä omien mahdollisuuksiensa mukaan. Ja uskon että jokaisessa ihmisessä asuu pieni aktiivi: jos tiedät eläintä kohdeltavan huonosti, ota rohkeasti yhteyttä meihin!